GAMEX Fuarı | Oyun Fuarı 2015

gamex oyun fuarı logo
GAMEX Oyun Fuarı Lütfi Kırdar'da

GameX; dijital eğlence ürünleri konusunda kendilerini ve hizmetlerini uluslararası çevrelere tanıtmak, karşılıklı fikir alışverişinden faydalanmak ve uluslararası pazarda girişim ve geliştirme fırsatları bulmak isteyen katılımcılar için ideal bir çözümdür. Oyun pazarının en önemli organizasyonlarından biri olan GameX, oyun endüstrisinin uluslararası lider şirketlerinin katılımıyla Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en geniş kapsamlı dijital oyun etkinliklerinden biridir.

Gamex Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı 17-20 Aralık 2015 tarihlerinde Lütfi Kırdar Fuar Merkezi‘nde gerçekleşecektir.

PC oyunları, konsol oyunları, mobil oyunlar, e-spor, turnuvalar, hediyeli yarışmalar, sayısız promosyon ürünleri, cosplay, çeşitli şovlar, oyuncu ekipmanları, oyuncu bilgisayarları, e-spor takımları, youtuberlar, streamerlar ve daha fazlası için fuarı ziyaret etmelisiniz.

GameX Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı tamamen ücretsizdir. Fuar tarihine yaklaştığımızda açılacak olan Online Davetiye sistemi ile, giriş kodunuzu ücretsiz alabilirsiniz. Fuar ile ilgili tüm haberleri takip etmek için Resmi Dijital Medya Portalı GameXNow'ı Facebook'tan takip edebilirsiniz.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


gamex fuar standı
gamex fuar hostesi
gamex catering
gamex kiralık
oyun fuarı manken
oyun fuarı ajans