LED Fuarı | Led Aydınlatma Fuarı 2015

led fuarı logo
LED Fuarı Ekimde İFM' de!

Led&Led Aydınlatma ve Electronist Fuarları için yapılan hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Fuarların açılmasına 50 gün kala yapılan çalışmalar bu yıl fuarların çok daha heyecanlı geçeceğini gösteriyor.

Led&Led Aydınlatma ve Electronist Fuarları’nın gerçekleşmesine sayılı günler kala, gelen yoğun katılım talepleri önceki yıllara göre çok daha fazla. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışı ülkelerden gelen bu yoğun katılım talepleri, aynı zamanda fuarlara duyulan güveni işaret etmekte.

Fuarların ziyaretçi organizasyonu kapsamında yapılan çalışmalarla, yaklaşık 150.000 ziyaretçiye özel yaka kartı hazırlanarak posta yoluyla gönderim yapılacaktır. Böylece ziyaretçilerimizin kapıda beklemeden fuara giriş yapmaları sağlanacaktır. Ayrıca, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Meslek Odaları ile iletişime geçilmiş, üyelerine davetiyelerimizin gönderilmesi ve üyelerin fuarımız hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirilmeleri sağlanmıştır. Aynı zamanda, yapılan görüşmeler dahilinde fuarlarımızı toplu bir şekilde ziyaret etmeleri için görüşmeler devam etmektedir.

Bununla birlikte, yurt dışı ziyaretçi organizasyonu çalışmalarını yürüten çözüm ortağımız AntExpo, hedef ülkeler kapsamında; Ortadoğu, Doğu Avrupa, Türki Cumhuriyetler ve Afrika ülkeleri ile ziyaretçi çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalar neticesinde fuarı ziyaret edecek olan kişi sayısının beklenenin bir hayli üzerinde olacağı ortaya çıkmıştır.

Tüm çalışmalar neticesinde, beklenen ziyaretçi yoğunluğunun bu yıl, geçmiş yıllara oranla çok daha yüksek olduğu öngörülmektedir.

Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


led hostes
led fuar hostesi
led catering
led kiralık
led fuarı manken
led fuarı ajans