ISAF | Güvenlik Fuarı 2015

isaf fuarı logo
ISAF Security - Smart Home Fuarları

Uluslararası ISAF Security Fuarı, sektörü buluşturan tek etkinlik olarak 19.kez gerçekleşiyor

Gıda ve barınma ihtiyacından sonraki en önemli temel ihtiyaç olan güvenlik ile ilgili her türlü ürünün, hizmetin, çözüm ve uygulamanın yer alması için her geçen yıl genişlettiğimiz ISAF Security Fuarı’nda yaptığımız çalışmalar karşılığını bulmaya başladı. Geçmiş yıllarda ağırlıklı olarak temel güvenlik ürünlerinin yer aldığı ISAF Security Fuarı her geçen yıl sektörü daha geniş anlamda biraraya getirmeye başladı.

ISAF Security Fuarı’nın, ISAF’ın ana konseptini oluşturan “Toplam Güvenlik Çözümleri ve Konfor” sloganında yer alan Toplam Güvenlik Çözümleri başlığıyla tanımladığımız her türlü güvenlik ürünün yer aldığı bir fuar olması için 3 yıldır yaptığımız çalışmaların neticesinde fuarımız her geçen yıl daha fazla ürün çeşidinin sergilendiği bir fuar oldu. Bundan sonrası için de hedefimiz ISAF Security Fuarı’nda güvenlik hizmetlerinin, güvenlik danışmanlığının, güvenliğimizi sağlamakta önemli yeri olan çitler, kapı, kasa, kilit, güvenlik camı, demir parmaklık, kepenk sistemleri gibi ürünlerin, güvenlik araçlarının, bir diğer deyişle, güvenliği sağlarken kullanılan her türlü ürünün yer alacağı bir fuar olmasıdır.

Bu hedefe ulaşmak amacıyla gerek yurt içinde gerek yurt dışında yaptığımız çalışmalar neticesinde ISAF Security Fuarı, her geçen yıl daha geniş bir katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getiren sektörün en büyük organizasyonu kimliğini geliştirerek büyümektedir.


Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


isaf hostes
isaf fuar hostesi
isaf catering
isaf kiralık
isaf manken
isaf ajans