CBME Fuarı | Anne Bebek Çocuk Fuarı 2016

anne bebek fuarı logo
CBME Anne Bebek Çocuk Fuarı

Avrasya’nın Bebek ve Çocuk Ürünleri Endüstrisi üzerine tek ve en büyük ticari platformu olan CBME Türkiye 30. yılını kutluyor!

CBME Türkiye, 13-17 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde 1. , 2. ve 4. salonlarında düzenlenecek. Fuar, bebek ve çocuk hazır giyimi, aksesuar, mobilya, ev tekstili ve bebek arabası, puset, biberon gibi araç gereç grubundan katılımcıları her sene olduğu gibi 30. Yılında da her kıtadan gelen gelen nitelikli alıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.
Bebek ve çocuk ürünlerinde Avrasya pazarına açılan kapı olan CBME Türkiye bu yıl her zamankinden çok daha büyük!

Yaklaşık 37.000 metrekarelik alanıyla Avrasya’da en fazla tanınan bebek ve çocuk ürünleri fuarı olan CBME Türkiye, uluslararası pazarlarda alıcılar için yüksek kaliteyle imal edilmiş ürünleri uygun fiyatlarla sunarak ticareti cazip hale getiriyor ve Cbme Türkiye’yi ziyaret eden tüm alıcılara Türkiye’deki geniş pazarı keşfetmeleri için imkan sağlıyor.

90 farklı ülkeden gelen 13,000 ticari alıcı 750’yi aşkın markayı CBME Türkiye’de birarada görme fırsatı bulacak. Cbme Türkiye bu yıl da üst düzey sektör temsilcilerini bir araya getiriyor ve bölgesinde uluslararası yoğunluğa sahip en büyük etkinlik olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. CBME Türkiye 2016 , üreticiler için yeni müşterilerle bağlantı kurmak, Dünya’nın çok çeşitli ülkelerinden gelen ziyaretçilere yeni ürünlerini göstermek ve var olan müşterileriyle de iletişimde kalmalarını sağlamak açısından eşsiz bir fırsat.
CBME Türkiye, 2016 yılında 30. yaşını kutlayacak.Siz de , internet sayfamızdan ‘’ücretsiz online kaydınızı’’ şimdi yaptırın ve 30. yıla özel çeşitli sürprizleri ve aktiviteleri kaçırmayın...

Fuar Kapsamı : Bebek ve Çocuk Gıda Pazarı - Bebek ve Çocuk Giyim Sektörü - Bebek Bakımı - Bebek Araç ve Gereçleri - Oyuncak - Mobilya ve Ev Tekstili

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1 milyon 250 bin bebek doğuyor, bu da saatte ortalama 160 bebeğe denk geliyor. En az bir çocuğu olan hane halkı sayısı toplam hane sayısının %54,2’sidir. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de aileler bebek başına , 2 yaşına kadar aylık ortalama 60$ - 70$ , yıllık 720$ - 840$ harcama yapıyor. Bilinç düzeyinin yükselmesi anne babaları, çocuklarını da sağlıklı büyütme isteği ile yeni ürün ve hizmet arayışına itiyor. Diğer taraftan her alanda dünya ortalamasının altında seyreden bebek başına harcama tutarlarının çok yüksek potansiyel barındırması yerli ve yabancı şirketleri pazara çekmektedir.
Diğer sektörlerle karşılaştırıldığında 3 - 5 kat daha hızlı büyüyen bebek - çocuk pazarı Türkiye ekonomisi içerisinde her geçen gün payını arttırmaktadır.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


anne bebek fuarı hostes
cbme fuar hostesi
anne bebek catering
anne çocuk kiralama
cbme fuarı manken
cbme fuarı ajans