Ambalaj Fuarı | TÜYAP 2017

ambalaj fuarı logo
Avrasya Ambalaj Fuarı 2017

25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında ambalaj ürünlerinden ambalaj makinelerine, gıda işleme ekipmanlarından ambalaj baskı teknolojilerine kadar tüm ihtiyaçlara yönelik çözümlerin bir arada sergileneceği Avrasya Ambalaj Fuarı, bu yıl 23. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – İstanbul’da gerçekleşecek olan fuar; 40 ülkeden 1.150 katılımcı ve 95 ülkeden 58.000 ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

Avrasya Ambalaj Fuarı ekibi, fuarın yurt dışı pazarlama faaliyetleri kapsamında Haziran ayında Rusya’da hazır bulundu. Hem Rusya’dan hem de yakın coğrafyadan gelen sektör temsilcilerinin yoğun ilgisi ile 22-25 Ekim’de TÜYAP’ta gerçekleşecek fuar için önemli tanıtım çalışmalarına devam etti.

Ambalajın işlevi; her türlü evsel ve endüstriyel ürün için imalatçıdan müşteriye kadar uzanan yolda çok yönlü koruma olarak tanımlansa da, günümüzün gelişen şartlarında durum aynı değil. Yapılan araştırmalara göre ambalaj tasarımının satın almaya yönelik etkisinin yüzde 70 olduğu ve ambalajı nedeniyle ürünü bir defa eline alan tüketicinin satın almaya çok daha meyilli olduğu düşünüldüğünde; ambalaj tasarımı pazarlamanın önemli kriterleri arasına giriyor. İşte bu farkındalıkla ‘ambalajın’ tüm detaylarının sergileneceği Avrasya Ambalaj Fuarı, 1.150 katılımcısının yanı sıra ambalaj tasarımcılarına da özel bir alan ayırarak, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25-28 Ekim 2017 tarihleri arasında kapılarını sektör profesyonellerine açmak için gün sayıyor.



ambalaj fuarı
fuar
stand elemanı
eleman alımı
geçici işçi
fuar hizmetleri