Kuyumculuk Fuarı | İstanbul Jewelry Show 2017

kuyumculuk fuarı logo
İstanbul Kuyumculuk Fuarı Jewelry Show

Deneyimli ve profesyonel kadrosu ile 30 yıldır kesintisiz düzenlenen ISTANBUL JEWELRY SHOW, sektörün en büyük fuarı olarak mücevher sektörü profesyonellerine, Doğu Avrupa'dan Yakın Doğu'ya, Rusya'dan Kuzey Afrika'ya birçok alıcıyla benzersiz bilgi paylaşımı ve iş olanakları sunmaktadır.

ISTANBUL JEWELRY SHOW , bugüne kadar pek çok firmanın yeni iş bağlantıları kurarak, ürünlerini tanıtabileceği yeni pazarlara açılmasında bir köprü vazifesi görmüştür.Statejik lokasyonu ve buluşma noktası olarak, Türkiye dünya mücevher sektöründe en büyük beş pazarı arasında yer almaktadır.

İki kıta arasında köprü konumuyla, 15 milyon insanın yaşadığı, dünyanın en tarihi ve büyüleyici dokusuna sahip yeri olarak kabul görmektedir. İstanbul, Asya ve Avrupa arasındaki, ticaret ve iş merkezi, kültür ve turizm, eğitim ve sanat, eğlence ve gezi, kısacası her farklı şeyin karışımı en dinamik ve en yaşan şehir olarak tanımlanır.

Önemli iş birliklerinin ve satın alma bağlantılarının gerçekleştirildiği ve yalnız sektör profesyonellerine açık olan, 40.Uluslararası “Istanbul Jewelry Show” Mart Fuarı, 30 yıldır kesintisiz olarak UBM Rotaforte tarafından düzenleniyor.

Her sene Mart ve Ekim ayları olmak üzere yılda 2 kez İstanbul’da gerçekleştirilen, Uluslararası “Istanbul Jewelry Show” Fuarı, mücevher sektöründe bir dünya markası olmasının yanı sıra Türkiye Mücevher Sektörü İhracatında % 80’e yakın iş hacmi yaratması açısından da gerek ülke ekonomisi, gerekse mücevher sektörü için büyük önem taşıyor.



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


mücevher fuarı hostes
mücevher fuar hostesi
kuyumculuk catering
kuyumculuk kiralık
kuyumculuk fuarı için manken
kuyumculuk fuarı ajans