Aluexpo | Aluminyum Fuarı

aluexpo fuarı logo
5 - 7 Ekim 2017 ALUEXPO Fuarı

ALUEXPO 2017 - 5. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı 5 - 7 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nin 9-10 ve 11 nolu salonlarında TALSAD-Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği’nin desteği ile düzenlenecektir.

ALUEXPO, üretimlerinde Alüminyum ürün kullanan tüm sektörlerin ve alüminyum üreten ulusal ve global tüm firmaların mutlaka ziyaret etmesi gereken bir platformdur.
ALUEXPO'da alüminyum ürünlerin yanı sıra ulusal ve uluslararası tedarikçilerin sergilediği, alüminyum üretiminde kullanılan son teknoloji ile üretilmiş makina, ekipman, hammadde ve sarf malzemeleri de yer almaktadır.

Alüminyum kullanıcıları, her türlü alüminyum ihtiyacınız ALUEXPO’da Başta TALSAD üyeleri olmak üzere Türk alüminyum sanayisinin önde gelen üreticilerine ulaşın. Otomotiv, yapı, beyaz eşya, paketleme, savunma sanayi, enerji, havacılık ve ulaştırma gibi sektörlere alüminyum ürün sağlayan lider firmalarla buluşma fırsatını kaçırmayın.

Eş Zamanlı Kongreler

TALSAD -Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TMMOB Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası ve TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi tarafından organize edilen 8. Alüminyum Sempozyumu

ALUEXPO Fuarı hostes catering kiralama ihtiyaçlarınız için
Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

aluexpo catering
aluexpo kiralık
aluexpo hostes
aluexpo fuar hostesi
aluexpo manken
aluexpo ajans