Win Fuarı | Win Fuarı 2018

win fuarı logo
WIN EURASIA Fuarları Güçlerini Birleştiriyor

WIN EURASIA Metalworking ve WIN EURASIA Automation fuarları 15-18 Mart 2018 tarihinde TÜYAP İstanbul’da aynı çatı altında buluşuyor. Sektörün talepleri doğrultusunda, Avrasya bölgesinin önde gelen ticari fuarları 2018 yılındaki etkinlikte güçlerini birleştiriyor.
“Birlikten kuvvet doğar!” sloganıyla 15 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek WIN EURASIA, uluslararası 6 sanayi fuarını yeniden tek çatı altında topluyor. Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen WIN EURASIA, dünya genelinden 3 bine yakın katılımcı ve 85 binin üzerinde ziyaretçi bekliyor. Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, “WIN EURASIA hem katılımcı hem ziyaretçi tarafında - uluslararası potansiyeli en yüksek fuarlardan biri. WIN EURASIA ile ülkemizi dünyanın en stratejik fuar merkezlerinden biri yapmak için yürütülen çalışmalara büyük katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Fuarlar, ticaretin olduğu kadar bilgi ve deneyimin de merkez üssü haline gelmeliler. Bundan hareketle, WIN EURASIA’da Endüstri 4.0 için özel bir deneyim alanı oluşturduk” diye konuştu.

Avrasya bölgesinin önde gelen uluslararası 6 sanayi fuarı, “Birlikten kuvvet doğar!” sloganıyla WIN EURASIA adı altında birleşti. 15 – 18 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek WIN EURASIA, Metalworking EURASIA, SurfaceTechnology EURASIA, Welding EURASIA, IAMD EURASIA, Electrotech EURASIA ve CeMAT EURASIA fuarlarının katılımcı ve ziyaretçilerini tek çatı altında buluşturacak. Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen WIN EURASIA, dünya genelinden 3 bine yakın katılımcı ve 85 binin üzerinde ziyaretçi bekliyor.
WIN EURASIA’nın Türkiye’de kendi alanında öncü ve lider fuar olduğunu vurgulayan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları ifade etti: “İmalat sanayinin Avrasya üssü İstanbul, yeni iş bağlantıları için dünyanın dört bir yanından gelen sanayicilerin buluşma noktası olacak. WIN EURASIA, İstanbul’un marka değerine büyük güç katan bir fuar. Aynı zamanda Türkiye’yi dünyanın en stratejik fuar merkezlerinden biri yapmak için yürütülen çalışmalara da WIN EURASIA ile büyük katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. WIN EURASIA hem katılımcı hem ziyaretçi tarafında uluslararası potansiyeli en yüksek fuarlardan biri. ABD ve Avrupa’dan gelen firmalar Avrasya ile işbirliğinin kapısını WIN EURASIA’da açarken Avrasya ve Ortadoğu için de batıya açılmanın yolu olacak.”

İmalat sanayinin Avrasya üssü İstanbul, dünyayı ağırlayacak

Endüstri 4.0 deneyim alanı üretimin geleceğine ışık tutacak WIN EURASIA’nın katılımcı ve ziyaretçileri buluşturan geniş fuar alanının yanı sıra Endüstri 4.0 için çok geniş bir deneyim alanı sunacağını da belirten Kühnel şöyle konuştu: “Fuarlar, ticaretin olduğu kadar bilgi ve deneyimin de merkez üssü haline gelmeliler. Biz WIN EURASIA’da buna çok önem veriyoruz. Endüstri 4.0 için özel bir deneyim alanı oluşturduk. Endüstri 4.0 özel sunum alanlarımızla katılımcı ve ziyaretçilerimize interaktif bir ortam sunacak, sektörün vizyonunu genişletecek bir fuara imza atacağız.”


stand hostesi
fuar mankeni
win fuarı catering
ikram ürünleri
manken ajansı
fuar hizmetleri