Aluexpo | Aluminyum Fuarı 2015

aluexpo fuarı logo
Alüminyum sektörünün 2015 buluşmasını kaçırmayın!

Alüminyum sektörünün 2015 buluşmasını kaçırmayın, bir sonraki randevu 2017 ’de ALUEXPO 2015 Fuarı 08-10 Ekim 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nin 9-10 ve 11nolu salonlarında TALSAD-Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği’nin desteği ile düzenlenecektir.

ALUEXPO 2015, üretimlerinde Alüminyum ürün kullanan tüm sektörlerin ve alüminyum üreten ulusal ve global tüm firmaların mutlaka ziyaret etmesi gereken bir platformdur.

Alüminyum kullanıcıları, her türlü alüminyum ihtiyacınız ALUEXPO’da Başta TALSAD üyeleri olmak üzere Türk alüminyum sanayisinin önde gelen üreticilerine ulaşın. Otomotiv, yapı, beyaz eşya, paketleme, savunma sanayi, enerji, havacılık ve ulaştırma gibi sektörlere alüminyum ürün sağlayan lider firmalarla buluşma fırsatını kaçırmayın.

Alüminyum üretimi için gerekli her türlü ihtiyacınız ALUEXPO’da Tüm alüminyum üreticileri, üretiminizde kullandığınız hammadde, makine ve ekipman, sarf malzemeleri ve hizmet üreten ulusal ve uluslararası sektörün önde gelen tedarikçi firmaları en son teknolojik ürünleri ile ALUEXPO’da sizi bekliyor.

Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


aluexpo hostes
aluexpo fuar hostesi
aluexpo catering
aluexpo kiralık
aluexpo manken
aluexpo ajans