Automechanika | TÜYAP Fuarı

automechanika fuarı logo
Türkiye'nin Lider Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Fuarı
Automechanika markası orijinal otomotiv ekipmanları üretimi ve satış sonrası sektörü alanınında dünya çapında başarılı fuarlar anlamına gelir. 
Avrupa’da, Asya’da ya da Amerika’da olsun, Automechanika uluslararası otomotiv profesyonellerine ideal ticaret ve bilgi platformu sunabilmeyi amaçlar.
Messe Frankfurt’un fuar organizasyonu ve dinamik pazarlara yönelik uluslararası uzmanlığı her Automechanika Fuar’nın temelini teşkil eder. En önemli hedefimiz katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize tüm etkinliklerimizde eşit bir kalite standardı sunmaktır.

Parça & Sistemler: Güç Aktarımı, Şasi, Kaporta, Standart Parçalar, İç Donanım, Alternatif Sürüş Sistemleri, Orijinal Ekipman / Yeniden üretim / Hepsi Bir Arada Çözüm, Şarj Aksesuarları, Yeniden Üretilmiş Restorasyon parçaları, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Elektronik Donanım & Sistemler: Motor Elektroniği, Araç Aydınlatması, Güç Sistemleri, Akıllı Trafik Sistemleri (ITS) / Araç Güvenliği, Konfora Yönelik Elektronik Donanımlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Aksesuar & Özelleştirme: Motorlu Araçlar İçin Teknik Aksesuarlar, Görsel parça ve aksesuarlar, Görüntü ve Ses Sistemleri, Özel Araçlar, Ekipman ve Yenilenmiş parçalar, Jant, Tekerlek, Lastikler, Lastik Basınç Ölçüm Sistemleri, Araç Römorkları, Motorlu Araçlar İçin Römork Aksesuarları ve Yedek Parçalar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Onarım & Bakım: Garaj Ekipmanları, Kaporta Tamir Alet ve Ekipmanları, Boya ve Korozyon Önleyiciler, Araç Bakım Onarım Ekipmanları, Araç Çekme Ekipmanları, Kaza Müdahale Ekipmanları, Mobil Servisler, Geri Dönüştürme, Yağ ve Akışkanlar, Sektör Kurumları ve Yayıncıları

Yönetim & Dijital Çözümler: Garaj / Galeri / Benzin Istasyonu Dizayn ve İnşası, Finans, Franchise Konseptleri, Hasar Yönetimi ve Kontrolü, Temsilci Yönetim Sistemleri, Garaj Yönetimi, Mesleki Eğitim, İnternet Sağlayıcıları ve Araç Pazarları, Satış Promosyonu, Taşımacılık Konseptleri, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

Oto Yıkama, Bakım & Yenileme: Araç Yıkama, Araç Bakımı, Araç Yenileme, Şarj ve Benzin İstasyonu, Sektör Kurumları ve Yayıncıları.

 



Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.


automechanika fuarı hostes
automechanika fuar hostesi
automechanika fuarı catering
automechanika fuarı kiralama
automechanika fuarı manken
automechanika fuarı ajans