CBME Fuarı | İstanbul Kids Fashion

anne bebek fuarı logo
2019 & 2020 sonbahar-kış çocuk modasını bu fuarda keşfedin.

İSTANBUL Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı İstanbul Kids Fashion katılımcıları arasında, Türkiye'nin bebek ve çocuk hazır giyim sektöründeki en büyük firmaları bulunuyor. İstanbul Kids Fashion, UBM ICC tarafından düzenlenen ve Türkiye’de uluslararası platformda bebek ve çocuk hazır giyim sektöründe yapılan en büyük fuar organizasyonudur. Fuar yılda iki kez; Ocak ayında Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nın ( CBME Türkiye ) içerisinde ve Haziran ayında ‘İstanbul Kids Fashion’ adı altında düzenlenmektedir.
Bebek-çocuk-genç giyim, abiye giyim, ev tekstili ve mobilyanın yanı sıra, en son koleksiyonların tamamlayıcısı çorapları, rengarenk iç çamaşırları, sezonun en trend atkı ve bere gruplarıyla İstanbul Kids Fashion Fuarı, sizleri sezonun en renkli ürünlerini görmeniz için 26-29 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'ne bekliyor.
0-16 yaş arası bebek-çocuk hazır giyim ve aksesuarlarının sergilendiği fuar, Türkiye’nin tekstil üretimi konusundaki başarısıyla beraber her geçen yıl hızlı bir ivmeyle büyümeye devam ediyor. Katılımcılar ’17-’18 Sonbahar-Kış modası ürünlerini ilk defa sektörle buluştururken, yerli ve yabancı profesyoneller en trend ürünlerle İstanbul Kids Fashion’da tanışacaklar!

İstanbul Kids Fashion , çocuk modasına dair yeni yaşam stil ve moda trendlerini sunan olağanüstü bir platformdur. Kaçırmayın!

  • İstanbul Kids Fashion Fuarı Nerede  :  İFM
  • İstanbul Kids Fashion Fuarı Ne Zaman  :  26 - 29 Haziran 2019
* Bebek Giyim
* Çocuk Giyim
* Genç Giyim
* Bebek ve Çocuk Abiye
* Bebek ve Çocuk Çorap, Çamaşır ve Aksesuarları
* Hamile Giyim ve Aksesuarları

İstanbul Kids Fashon Fuarı hostes catering kiralama ihtiyaçlarınız için
Ajansımıza 0212 543 0 536 & Mio Ajans İletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul kids fashion hostes
fuar hostesi
anne çocuk fuarı catering
ekipman kiralama
tekstil fuarı
fuar malzemeleri